Re: اثربخشی مدیریت محافظه کارانه در مقابل کوله سیستکتومی لاپاروسکوپی در بزرگسالان مبتلا به بیماری سنگ کیسه صفرا علامت دار بدون عارضه (کارآزمایی C-GALL): عملی، تصادفی کنترل شده چند مرکزی…


ویراستار عزیز،

من از دیدن نتایج مورد انتظار مطالعه C-Gall به صورت چاپی خوشحال شدم. یافته‌هایی که نشان می‌دهند هیچ تفاوتی در کیفیت زندگی گزارش شده توسط بیمار در 18 ماهگی وجود ندارد، واقعاً شگفت‌انگیز است و پیامدهای مهمی برای عملکرد بالینی دارد. با این حال، عدم وجود نتایج طبقه بندی شده در مقاله ما را با عدم اطمینان در مورد اینکه کدام بیماران ممکن است از این رویکرد سود ببرند و کدام ممکن است نه، دست و پنجه نرم کنیم.

بخش مهمی از اطلاعات حذف شده از داده های ارائه شده، گنجاندن بیماران مبتلا به کوله سیستیت ساده در گروه مطالعه و تأثیر بالقوه آن بر نتایج است. در حالی که می توان تصور کرد که این مطالعه ممکن است به اندازه کافی برای تشخیص تفاوت بین گروه ها قدرت نداشته باشد، درک ویژگی های بیماران در محیط بالینی ما که این یافته ها ممکن است برای آنها اعمال شود، ضروری است.

علاوه بر این، تأیید احتمال سوگیری انتخاب در میان استخدام‌کنندگان ضروری است. بیماران جوان با علائم غیر معمول و بیماران مسن‌تر که یک دوره شدید کوله سیستیت را تجربه می‌کنند، دو گروهی هستند که ممکن است رویکرد 50/50 اجتناب از جراحی را ترجیح دهند. قابل ذکر است، مطالب تکمیلی به روندی به سمت کیفیت زندگی پایین‌تر پس از عمل در بیماران جوان‌تر و نتایج بهتر در بیماران مسن‌تر اشاره می‌کند، اما هنوز مشخص نیست که آیا آسیب‌شناسی زمینه‌ای بر این نتایج بر اساس داده‌های ارائه‌شده تأثیر گذاشته است یا خیر.

در پرتو این ملاحظات، در حالی که مطالعه C-Gall بینش های ارزشمندی را ارائه می دهد، تحقیقات بیشتر و تجزیه و تحلیل داده های جامع برای اطلاع رسانی دقیق تصمیم گیری بالینی ضروری است.

خالصانه،
ماریان هالیمن